Smertefri sex efter overgangsalderen med glidecreme af høj kvalitet

Kvinders kroppe er i konstant forandring. Kroppen kan være meget følsom over udefra kommende faktorer, som påvirker den i forskellige retninger. Og blandt de måder, dette kan komme til udtryk på, er ved manglende sexlyst eller smerter ved samleje affødt af mangel på naturlig smørelse.

Hormonelle forandringer kan påvirke underlivet

De fleste kvinder kan sikkert nikke genkendende til, at det på nogle tidspunkter af måneden kan være nemmere at have sex end andre. Dette skyldes hormonbalancen. Østrogenspejlet gennemgår i den månedlige cyklus ændringer, som betyder, at det er mere gunstigt at have sex i nogle perioder end i andre – og i de perioder vil man typisk være mere ”klar”. Efter overgangsalderen befinder østrogenspejlet sig i en permanent sænket tilstand. Dette betyder, at det kan være nødvendigt t tage visse hjælpemidler i brug, hvis sex skal være lige så behageligt og gnidningsfrit som før.

Brug glidecreme i de svære perioder – og efter overgangsalderen

Du behøver dog ikke at lade dig styre af de hormonelle forandringer, som sker i din kop. Sex kan sagtens være dejligt og fantastisk, selv om det virker, som om kroppen ikke rigtig vil lege med. I langt de fleste tilfælde skal den bare have en hjælpende hånd. Og det kan du give den ved at anvende en glidecreme af høj kvalitet.

Køb glidecreme online

På belugi.dk finder du et stort udvalg af glidecreme, som letter forspillet og gør sex smertefrit igen. Du kan vælge imellem vandbaseret glidecreme og siliconebaseret glidecreme fra mærker som Pjur, Colt, Rocks-off, Amoreane, Shunga, Fleshlube, Durex og XR Brands. Glidecreme fås med eller uden kølende effekt, tilsat koffein (som pepper lidt ekstra op) eller duft og smag. Det anbefales, at bu bruger den vandbaserede glidecreme, hvis du samtidig bruger kondom eller sexlegetøj, som er fremstillet af gummi, silicone, jelly eller latex. Se det store udvalg af glidecreme på belugi.dk

Astrid Pedersen