Når der står onani på dagsordenen?

Står der onani på dagsordenen, men mangler du den helt rigtige dildo til at få dig i den rette stemning? På https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer finder du Nordens største udvalg af dildoer, ligesom du får både prisgaranti og 100 % diskretion, når du modtager din pakke.

Ved du ikke, hvilken model du skal vælge? Den første den bedste er sjældent et godt valg. I stedet bør du sætte dig ind i, hvilken form for stimulation, du er ude efter og ikke mindst hvor stor en dildo, du ønsker dig.

Dildo med vibrator

Vil du gerne krydre din sexleg med lækre vibrationer, så er en vibrerende dildo måske det rette valg for dig – her får du det bedste fra to verdener. Dildoerne findes i alle de farver, du drømmer om, mens formen spænder fra realistisk til skulptur og størrelsen går fra lille til ekstra stor.

G-punkts dildo

Denne dildo er til dig, der gerne vil udforske stimuleringen af dit G-punkt og dermed opnå dybe G-punktsorgasmer. Måden du kan kende denne dildo på, er ved at kigge på formen; den har nemlig en let krumning, som gør det muligt at ramme dit G-punkt.

Dobbelt dildo

Drømmer du om at blive penetreret både vaginalt og analt på samme tid, så kan en dobbeltdildo meget vel være det rette for dig. Her får du en dildo, der giver dig endnu mere intense oplevelser, end du er vant til med den traditionelle dildo.

Sugekopdildo

En dildo med sugekop kan sættes fast på næsten alle glatte overflader, og den giver dig muligheden for stimulation i lige præcis den stilling, du nyder allermest – uden at bruge dine hænder.

Ståldildo

Til dig der elsker at lege med varme/kulde, så er en ståldildo det helt rette valg. Her får du en dildo, der kan varmes op eller køles ned til præcis den temperatur, du ønsker.

Camilla Skøtt