Hvor er de bedste odds for at finde kærligheden via dating?

21 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Dating på nettet er næsten gået hen og har overhalet det at date i det virkelige liv i form at af mødes her første gang, uden man har haft kontakt med hinanden på forhånd.

Netdating var et supplement til almindelig dating tidligere, og før da så man det som noget, sørgelige eksistenser foretog sig, fordi de ikke kunne forlade deres mors kælder eller komme ud på anden vis.

Nu ser man næsten, at det er mere almindeligt at date på nettet og via en app, end at man skal gøre sig til og håbe, at man har heldet med sig i byen en bestemt aften.

Dette hænger blandt andet sammen med, at der er kommet rigtig, rigtig mange mennesker ind på datinghjemmesiderne på nettet, så man ikke alene undgå at støde på de samme mennesker, men der er også en stor udskiftning af disse personer.

Men hvor har man så lige den største chance for at finde en person, man gider være sammen med?

Se på antallet af medlemmer

Det er meget simpelt, at fisker man i en sø, hvor der er mange fisk, så er der også større chance for at få noget på krogen, og sådan skal man også vælge en datingside, der udover at passe til ens specifikationer, også har de fleste medlemmer.

“Problemet” er bare, at de andre fisk også fisker efter andre fisk, så man skal være hurtig, mens de udvalgte fisk er ledige.

Her skal man så bare forsøge at hæve ens indsats, for desto mere man yder i den situation, desto større chance er der for, at man ikke alene har meget held med sig – men man kan måske også vælge og vrage!

Denne statistik kan du finde på Datingpilot.dk, så du ved, hvor du skal finde den sø, der har det største antal af fisk – og så er det ellers bare med at fiske løs!

Flere Nyheder