Glidecreme: Derfor er det en god idé

Glidecreme. Ordet giver associationer til problemer i sengen. Men sådan skal det bestemt ikke forstås. Glidecreme er for alle, og i rigtig mange henseender kan glidecreme være med til at gøre dine sexoplevelser endnu bedre. Og det gælder både for dig, der har en partner og dig, der bruger sexlegetøj.

Men der er forskel på glidecreme. Vil du have den bedste oplevelse, skal du derfor vælge en creme, der passer til det, du skal lege med.

Glidecreme til samleje

Sex med din partner kan gøres til en langt bedre oplevelse, hvis I bruger glidecreme. Her er en silikonebaseret glidecreme klart at foretrække, fordi den føles blød og lække mod huden. Samtidig er glideevnen rigtig god og holder i lang tid.

Glidecreme til sexlegetøj

Det meste sexlegetøj er lavet af silikone, og her er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Det vil give en glattere og mere levende oplevelse, når legetøjet finder vej ind i kroppen.

Glidecreme til analsex og sexlegetøj

At lege med anal stimulation kræver en god anal glidecreme. Det gør oplevelsen endnu bedre, og det får dig eller din partner til at slappe mere af. Silikonebaseret glidecreme er blødt og lækkert, og der findes yderligere cremer, som har en afslappende effekt på de anale muskler.

Glidecreme til oralsex

Vil du have oralsex, der smager af noget, så findes der gode glidecremer med smag. De er milde, friske og lækre, og det tilfører en ekstra dimension til oplevelsen.

Varme og kolde glidecremer

Har du endnu ikke leget med kulde og varme under sex, så er tiden måske kommet til at afprøve glidecremer med en kølende eller varmende effekt. Glidecremerne stimulerer huden ekstra meget, og det giver en pirrende fornemmelse på kønsdelene.

Glidecreme til kondomer

De fleste kondomer er lavet med glidecreme, men derfor kan lidt ekstra creme sagtens gøre oplevelsen endnu bedre. Brug gerne en vandbaseret creme.

Camilla Skøtt