Dating er for alle!

Kan du huske dengang, hvor net-dating var i sin vårtid, og det blev associeret med noget, hvor gustne mennesker sad gemte i en kældre og udgav sig for at være nogle, de egentlig ikke var, med henblik på at score personer for sportens skyld?

Sådan ligger landet da heldigvis ikke længere. 

Anonymiteten ved nettet er i den brede kreds blevet ophævet i den forstand, at man kan google personer. At skulle udgive sig for at være noget, de ikke er, vil hurtigt blive opdaget, så langt de fleste mennesker på dating-markedet spiller med åbne kort.

Og det gælder sådan set alle typer af personer, hvor man ligeledes kan tale om Dating for seniorer, som nok ikke var så udbredt for bare 15 år siden, men i takt med brugervenlige hjemmesider og udbredelsen af dating-sider og reklamer for disse, så er flere ældre også begyndt at bevæge sig ind på dette område.

Årsagen findes ofte i, at man måske er blevet skilt efter at have været sammen med en person, man fandt sammen med, før der overhovedet var noget, der hed net-dating, og nu savner man så en person at dele livet med igen.

Men i de ældre alderstrin er man ikke tilbøjelig til i samme omfang at få en ny omgangskreds, som man var, da man var yngre – og at tage på diskotet og lignende er ikke ligefrem noget, der tiltaler en.

Så er det mere sikkert at kunne skrive bag en skærm, før man mødes til et decideret stævnemøde i den virkelige verden, som man også kaldte det for før i tiden.

Man kan lære personen bag skærmen at kende, før man finder ud af, om man gider spendere tid med vedkommende i det fysiske liv, så man ikke bruger en hel dag forgæves på en person, man alligevel ikke har meget tilfælles med.

Således er der mange fordele ved at for-date lidt på nettet, før man indvilliger i at mødes i den rigtige verden – også for den ældre generation.

 

Anders Lundtang Hansen